13 Haziran 2012 Çarşamba

Yeşil Çay Nasıl Yapılır

Bir bardak su kaynatın. Su kaynama başladıktan sonra, çay yaprakları bir çay kaşığı ekleyin. Brülör kapatıldıktan sonra hemen kapağını kapatın. Yarım dakikalık bir süre için kapalı tutun. Rengi ve aroması tamamen bırakmak yaprakları için önemlidir. Kapağını çıkarın ve şekeri ekleyin. Şeker, en azından iki çay kaşığı içecek tatlandırmak olur. Süt çay dünyada oldukça popüler sarhoş olduğu için, lezzet için süt birkaç damla eklemek en iyisidir. Biraz süt de ilave edilir durumda içecek özgünlüğü korumak istiyorsunuz, çünkü kelimeler "birkaç damla" kullandık. Ben yeniden kaynama tavsiye yoktur. Süt kabı içinde dökülmeden önce ılık olmalıdır. Bir süzgeç alın ve bir bardak sıvı çıkarın. Gerçek tadını çıkarmak bir yudum ardından derin bir nefes alın.

Maddeler hakkında tam ve eksiksiz bilgiye sahip insanlar her şey mükemmel eklendiğinden emin olur. Hindistan gibi bir ülkede, insanlar içecek bir keskin ve baharatlı itiraz vermek için baharat eklemek için tercih ediyorum. Pudra baharatlar bir belirti sadece su eklendikten sonra yaprakları eklenir. Karanfil, kuru zencefil, fesleğen yaprağı, kakule, karabiber, muskat ve tarçın gibi baharatlar değirmeni ezilmiş ve sonrasında kullanılır.

Birçok köyde, insanlar kaynar su ham zencefil, nane ve fesleğen yapraklarını ekleyin tercih. Bu yöntem, boğaz ve diğer vücut parçaları için sağlık faydaları taşıdığı görülmüştür. Hatta, bu faydaları kaybedebilirsiniz başka sıcak olduğunda içecek içmek için önemlidir. Bu yeniden ısıtma kaçınmak en iyisidir. Çay mükemmel bir fincan için, buna ilave aşk ve sevgi bir belirti ile en iyi fincan hizmet için önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder