Çay hep içecekler ile veya olmadan sabahları ve akşamları çok önemli bir rol oynamıştır. Yeşil veya siyah, süt veya ginseng - çay oldukça anında çektirmek için bazı doğal nitelikleri vardır. Eh, mükemmel bir fincan maddeler yeterli oranda kullanıldığı takdirde mümkün olduğuna inanıyorum. Çay yaprakları, süt, şeker veya baharat-her madde gereksinimlerine göre kullanılır. Çocukluğumdan beri, bu kahverengi içecek dolu bir bardak içme edilmiştir. Soğuk bir ortamda konuklarına, bu sıcaklık bir sürü verdi.
Aslında hazırlanması için benim yerime takip prosedürü sunmak istiyorum. Amcam Assam-Hindistan'ın ünlü bahçelerinin birinde çalışırken, sık sık toplandı ve İngilizlerin ve kadınların iyi çay yapma yöntemi hakkında tartışıldı hakkında görüşlerini paylaştı. Günün herhangi bir saatinde size toplam memnuniyet verebilir bir içecek doğru yöntemi kullanılarak yapılmalıdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder